Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗ

Για να αποδειχθεί πως μία πρόταση είναι αληθής, ξεκινάμε από την υπόθεση πως η αντίθετη της είναι αληθής (δηλαδή η αρχική πρόταση είναι ψευδής), και καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα που αποτελεί αντίφαση. Τότε, εφόσον η αντίφαση προέκυψε από διαδοχή έγκυρων συλλογισμών προς ισοδύναμες προτάσεις, η αρχική πρόταση θα πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση αληθής.

Παράδειγμα... ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... αυτό μπορεί να ειπωθεί απ΄όλους και ανά πάσα στιγμή...τώρα αν πάρουμε την υπόθεση από την αντίθετη πλευρά....ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, αλλά στην πορεία 2 ή και περισσότεροι  δημότες, πολύ δε περισσότερο αν αυτοί είναι και εκλεγμένοι, δηλώσουν στήριξη στο έργο μου και για την επόμενη τετραετία, αυτόματα συνεπάγεται ότι ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ, μιας και δεν υπάρχει λόγος να δηλώσουν στήριξη αν δεν κατέβω ... Καταλάβατε;  Αν όχι σας λέω πιο απλά, οτι ήδη στην γειτονιά μας σίγουρα και όχι δια της άτοπον απαγωγής, οι υποψηφιότητες γίνανε δυο!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιαννη

μέχρι να γίνουν οι εκλογές ,με αυτούς που μας κυβερνούν .. η χώρα θα έχει διαλυθεί....

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, σε τοπικό επίπεδο, αυτοί που μας κυβερνούν μέχρι τις εκλογές θα έχουν κατακλέψει και τις ... αμμούτσες απο το Μπάλο και το Ελαφονήσι.