Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ....

Το είπε ο αντιδήμαρχος κ. Μουντάκης, σε μια  στιγμή ειλικρίνειας, "μας είπαν ότι δεν γίνεται αλλά τελικά είδα στο ίντερνετ σχολεία που έγιναν με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ".
Έγραψα λοιπόν και εγώ....σχολεία -ΕΣΠΑ στο ίντερνετ και μου έβγαλε ένα κατεβατό.....
1) «7ο  Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας - Μελισσάτικα» ποσού σύμβασης 770.541,54 ευρώ.
2) «Ανέγερση 33ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας» ποσού σύμβασης 5.998.346,50 ευρώ.
3) «Υποδομές και κτιριακές εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα» ποσού σύμβασης 3.460.918,75 
4) «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας» ποσού σύμβασης 466.250,05 
5) Δημοτικό σχολείο Παστίδας με προϋπολογισμό  2.038.379
6) Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ιαλυσού                         397.396
7) Ολοήμερο Δημοτικό Ιαλυσού                            1.569.704
8) 2ο Γυμνάσιο νήσου Κω                                     2.152.748
Τελικά εμείς οι ευκολόπιστοι, όχι μόνο δεν μπορούμε να κάνουμε ένα νέο σχολείο..αλλά ούτε τα παλιά μπορούμε να συντηρήσουμε....
Βέβαια η απορία μου είναι από ποιον γελάστηκαν και ποιον πίστεψαν οι του δήμου μας .....Γιατί αυτήν την κουβέντα περί μη εντάξεως των σχολικών μονάδων στα ΕΣΠΑ την άκουσα με τ΄αυτιά μου στην συγκέντρωση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων..από άλλο γνωστό αντιδήμαρχο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: