Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΣΠΙΘΑ ΧΑΝΙΩΝ

Συγκέντρωση αντίστασης στα νέα μέτρα και στη Κίσσαμο, σήμερα  Σάββατο 9 Ιουλίου και ώρα  19:30 στην Βίλα Ξαγοράρη, από Σπίθα Χανίων.   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΣΠΙΘΑ" ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Η κίνηση ανεξάρτητων πολιτών-ΚΑΠ «ΣΠΙΘΑ», με ιδρυτή τον Μίκη Θεοδωράκη, ένα διαρκώς διογκούμενο δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα, προσπαθεί να συμβάλλει στην αφύπνιση του ελληνικού λαού και στην ενεργό αντίδρασή του απέναντι στα μνημόνια, στη δανειακή σύμβαση, στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και στην εφαρμοστικό νόμο. Το κάλεσμα του Μίκη για έναν ενωμένο και αποφασισμένο λαό που θα προασπίσει την εθνική ανεξαρτησία του και την κοινωνική συνοχή του, απευθύνεται σε όλους τους έλληνες δημοκράτες και πατριώτες, ό,τι πολιτική προτίμηση και εάν είχαν, στο διάβα της ζωής των.

Σήμερα Σάββατο 9 Ιουλίου, ώρα 19:30, στην "Βίλα Ξαγοράρη", στην Κίσαμο
ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ,
προσκαλώντας όλους όσοι ενδιαφέρονται σε μία ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση κατά την οποία εκπρόσωποι της "Σπίθας Χανίων" θα παρουσιάσουν την ιδέα γέννησης της κίνησης και τις δράσεις της.