Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ

Σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της Αϊτής συγκέντρωσε το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής, με πρωτοβουλία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου Β'.
Συγκεκριμένα, μεγάλη ποσότητα ιατρικών, φαρμακευτικών και ορθοπεδικών ειδών παραδόθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, μετά από σχετική έκκληση που απηύθυνε η Γενική Διεύθυνση Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, η ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε χθες από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Φως της Αφρικής» του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, με τη μέριμνα του Συντονιστή Διοικητικού και Οργανωτικού της ΜΚΟ, κ. Θωμά Καρακώστα, και την ευγενική προσφορά του Ομίλου Εταιρειών Alapis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: