Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι φορείς της Κισάμου σας προσκαλούν, την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίο 8.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισάμου σε μία συζήτηση – εναντίωση στην απομόνωση της περιοχής μας.
Αφορμή αυτής της συνάντησης στάθηκε ο κίνδυνος απομάκρυνσης των εναπομείναντων δημόσιων υπηρεσιών (ΙΚΑ, ΔΟΥ, κ.α.) και η συρρίκνωση την επαρχίας Κισάμου στα στενά όρια των τριών Δήμων Κισάμου, Μηθύμνης, Ινναχωρίου.  Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η απομόνωση και ο οικονομικός μαρασμός της περιοχής μας.
Είναι γνωστό ότι κάθε επαρχία του Νομού Χανίων θα αποτελέσει και ένα αυτόνομο Δήμο εκτός από την επαρχία μας.
Γιατί;
Ποιοι θέλουν να διασπάσουν την Επαρχία Κισάμου;
Καλούμαστε όλοι λοιπόν, να παλέψουμε για ένα Δήμο ισχυρό που να εκτείνεται στα όρια της επαρχίας Κισάμου.

Οι φορείς:
Σωματείο Λογιστών Κισάμου
Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων
Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων και τουριστικών καταλυμάτων Κισάμου
Σύλλογος προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα"
Σύλλογος Πύργου (πολιτιστικός και κοινωνικός)
Σύλλογος Λουσακιών (πολιτιστικός)
Σύλλογος Νεολαία Κισάμου (πολιτιστικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια: