Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

3-2-1 ΜΠΟΥΜ

Τρία 24ωρα απομένουν για την εκπνοή της προθεσμίας που έχουν δώσει οι δικηγόροι του Ηρακλείου στην κυβέρνηση για την ικανοποίηση του αιτήματος της ίδρυσης Εφετείου στην Ανατολική Κρήτη. Ο σημερινός πρωθυπουργός από τη θέση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ταχθεί υπέρ της ίδρυσης Εφετείου όταν το θέμα παραπεμπόταν στις καλένδες από τη ΝΔ παρά τη γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου.
Την Δευτέρα αν δεν υπάρχει καμιά απάντηση από τον κ. Καστανίδη οι δικηγόροι του Ηρακλείου θα ενεργοποιήσουν την υπόσχεση των ...βουλευτών τους ...παραίτηση εδώ και τώρα!!!! Βέβαια μου αρέσει η διορία που έθεσαν..... να ήξερα μπορούμε και μεις να δώσουμε διορία στην κυβέρνηση για τα μέτρα που μας βάζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: