Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

"ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΖΩΩΝ"

Η λειτουργία ενός διαδημοτικού σφαγείου και ενός διανομαρχιακού "ρέτερινγκ" για την διαχείριση των υπολειμμάτων των ζώων αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική λύση σε επίπεδο Χανίων και Κρήτης ώστε να εφαρμοστούν οι κοινοτικοί κανόνες που ρυθμίζουν το καθεστώς λειτουργίας των σφαγείων.

Ο.Κ φτιάξτε το μιας και ψάχνετε την ρεαλιστική λύση ..όμως ποιος θα δώσει λύση στα άλλα υπολείμματα "των ζώων" που βρίσκονται στην εθνική οδό μας. Καστέλλι-Χανιά είναι σαν νεκροταφείο άγριων ζώων. Τρομαχτική η κατάσταση από Κολυμβάρι ως και Νοπήγεια με τους ασβούς τις νυφίτσες τις αγριόγατες αλλά και τα παραμελημένα από τις κοκέτες, που βρίσκονται διαμελισμένα δεξιά και αριστερά. Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσει η υπηρεσία ...αλήθεια πως την λένε και να βολτάρει καθημερινά μιας και η κατάσταση είναι απαράδεκτη; Τι περιμένουμε να έλθει το καλοκαίρι και για τα μάτια των ξένων και μόνο να φιλοτιμηθούμε να μαζέψουμε κανένα ¨πτώμα".
Αλήθεια οι φιλοζωικές οργανώσεις των Χανίων ενδιαφέρονται ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: