Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού του κόλπου Κισάμου εξέφρασαν χθες ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης και ο δήμαρχος Μηθύμνης, Γιώργος Μυλωνάκης.
Η πορεία του συγκεκριμένου έργου, καθώς και άλλων συζητήθηκαν σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο Μηθύμνης, παρουσία του κ. Σκουλάκη, της Δημοτικής Αρχής και δημοτικών συμβούλων.
Ο κ. Μυλωνάκης και οι συνεργάτες του, αιρετοί και μη, ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Σκουλάκη για όλα τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, καθώς και για τα προβλήματα που παρατηρούνται, χρηματοδοτικά και όχι μόνο....... και αποφάσισαν σύσσωμα ότι φταίει ο φορέας που δεν λειτουργεί το έργο!!!

Και οι ερωτήσεις μου!
Κύριοι δήμαρχοι πώς θα λειτουργήσει ο βιολογικός όταν το 70 % της πόλης δεν μπορεί να συνδεθεί αφού δεν υπάρχουν δίκτυα;
Πως θα φτιάξετε δίκτυα σε 4-5 μήνες;
Ο ΟΑΔΥΚ θα το λειτουργήσει με 150 συνδέσεις μόνο;
Μήπως φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση που δεν έγιναν τα δίκτυα;
Τώρα που είναι κυβέρνηση -περιφερειάρχης-δήμαρχοι όλοι από τον ίδιο χώρο ...το έργο και τα δίκτυα θα τελειώσουν γρηγορότερα ;
ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Άμα δείτε βιολογικό να μου τηλεφωνήσετε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: