Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ

Δεν έγινε δεκτή πρόταση της μειοψηφίας για ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες κατά τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασηθίου και ο λόγος είναι ότι: «Φέτος ο αγροτικός κόσμος μας είναι ικανοποιημένος και δεν βρίσκεται στις κινητοποιήσεις. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στα συμφέροντα των αγροτών μας», τόνισε,ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Νίκος Πάγκαλος !!!!!!
Ο Νομάρχης κ. Σήφης Αναστασάκης δε, είπε το καλύτερο: "οι αγρότες του νομού μας πλήττονται αυτή την εποχή από τα μπλόκα στα σύνορα γιατί τα προϊόντα τους δεν μπορούν να προωθηθούν στις ξένες αγορές".    
Μπράβο νομάρχα και σε ανώτερα, φυσικά ο πρώτος που σε συνεχάρη θα ήταν ο κ. Καρχιμάκης!!!!
Πέρυσι σαφως και ήταν δίκαια τα αιτήματα των αγροτών, φέτος όμως που όλοι οι αγρότες "πεινούν" και είναι στους δρόμους, οι Λασηθιώτες ικανοποιήθηκαν ...το ζητούμενο όμως είναι από ποια κυβέρνηση ικανοποιήθηκαν. Την σημερινή; Γιατί αν ναι τότε να γιατί υπάρχουν οι ντόπιοι υφυπουργοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: