Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Στην σελίδα του δήμου Χανίων  http://www.chania.gr/ κάτω αριστερά υπάρχει μια δημοσκόπηση για το αν: Συμφωνείτε με την πρόταση του Ι.Τ.Α για την συνένωση των Δήμων Χανίων, Ακρωτηρίου, Νέας Κυδωνίας , Θερίσου, Ελ.Βενιζέλου, Σούδας και Κεραμιών σε έναν ενιαίο Δήμο:
    *   Ναι 60.06%
    *   Όχι 39.94%
    *   318 Ψήφοι
Τα αποτελέσματα ως και τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν τα παραπάνω. Θα μου πέιτε τι μας ενδιαφέρει εμάς; Κι όμως εκτός ότι ετοιμάζεται ένας υπερδήμος, εκτός από τις προτάσεις του ΙΤΑ, καταλαβαίνουμε και πως οι λίγοι επισκέπτες της σελίδας βλέπουν την υποφαινόμενη αυτή συνένωση. Τελικά μήπως θα έπρεπε και εμείς, αλλά και όλες οι περιοχές του Ν. Χανίων να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για να δούνε και πως σκέφτονται οι απλοί πολίτες (Κισαμίτες -Αποκορωνιώτες-Σελινιώτες-Σφακιανοί);  

1 σχόλιο:

REBET CAFE είπε...

Γιαννη και τα δυο μεγαλα κομματα, ειναι υπερμαχοι της δημιουργιας αυτου του Δημου ... τωρα γιατι ;; θα το δειξει η πορεια !!

Παντως ο κος Βιρβιδακης δινει πολυ βαση στα αποτελεσματα αυτου ακριβως του γκαλοπ και το χρησιμοποιουν κατα κορον τα στελεχη του -αν υπαρχει τετοιος ορος- για σπεκουλα !!
Και η Αλεκα ομως θελει τη Νεα Κυδωνια στα Χανια, αν και κυκλοι του Κυριακο θελουν τη μιση Ν.Κυδωνια στα Χανια & την αλλη στον "τουριστικο-βορειο" δημο.

Παντως το νεο ειναι οτι ο Αρχοντακης προαλειφεται για υποψηφιος δημαρχος του τεραστιου αυτου δημου !!!