Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

Συγκέντρωση Εβραίων απ όλη την Ελλάδα έγινε σήμερα στα Χανιά. 80 περίπου Εβραίοι βρέθηκαν στην λειτουργία της συναγωγής, σαν ένδειξη συμπαράσταση στον τελευταίο Εβραίο των Χανίων κ. Σταυρουλάκη Νίκο.

Άξια απορίας η δήλωση του μόνιμου βουλευτή Χανίων κ. Σκουλάκη προς τα κανάλια μετά το πέρας της σύσκεψης στην Κίσαμο " Η υστέρηση παρατηρείται τα τελευταία 5,5 χρόνια".
Δηλαδή από τούδε και πέρα θα πάθουμε "πλάκα" από την ροή των έργων;

Τρεις υποψήφιοι που προέρχονται από τον κεντροδεξιό χώρο θέλουν τον θώκο του νέου δήμου. Ενδεχομένως να υπάρξει και τέταρτος αν δεν τα βρουν οι πρώτοι τρεις, αλλά με αυτά τα ρεζιλίκια των κεντροδεξιών, μόλις θα ανακοινώσουν τον υποψήφιο τους οι του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν  περίπατο, όποιος κι αν είναι αυτός.

Η πιο καθαρή πόλη της Κρήτης αυτήν την στιγμή για να μην παρεξηγηθώ είναι το Καστέλλι. Όποιος δεν το πιστεύει δεν έχει παρά να κάνει μια βόλτα στην πόλη και θα το διαπιστώσει. Ως και μηχανήματα από τα Χανιά φέραμε για να την κάνουμε πόλη... βέβαια γι' αυτό οι παράγοντες ήταν δυο. 
Α) Το 40ήμερο μνημόσυνο του αξέχαστου Νίκου Κακαουνάκη!
Β) Το Καρναβάλι της επόμενης Κυριακής. 
Θεέ και Κύριε ......... ας μην φτάσουμε να παρακαλάμε να έχουμε ..... ή καρναβάλι κάθε μήνα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε, πάντα τέτοια!