Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΗΜΑΚΙΑ"

Γράφουν τα ψεσινά Χανιώτικα Νεα "Στον Νομό Χανίων δημιουργήθηκαν δήμοι κατόπιν... παραγγελίας, για να βολευτούν «πράσινα» αλλά και «γαλάζια» παιδιά". Φυσικά αποτελεί μια μεγάλη αποκάλυψη της εφημερίδας και του εν λόγω δημοσιογράφου. Ξέχασε βέβαια να μας κατονομάσει ποιοι είναι αυτοί οι δήμοι... θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τους μαθαίναμε....γιατί θα κατανοούσαμε και ποιοι βουλευτές τους παράγγειλαν στην τότε κυβέρνηση και για ποιο λόγο!! Παρακαλώ λοιπόν τον δημοσιογράφο να κατονομάσει τους κατά παραγγελία δήμους, γιατί από αυτό θα πάρουμε και αφορμή να δούμε ποιοι νυν δήμαρχοι σπρώχνουν την κατάσταση να παραμείνουν "δημάκια", αλλά και ποιοι τους στηρίζουν;

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ένας από αυτούς τους δήμους είναι σίγουρα και ο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ενώθηκαν Μουρνιές και Νεροκούρου. Ο των Μουρνιών, "κουμπάρος Σκουλάκη" το μοναδικό προσόν του,έγινε "Δήμαρχος". Ο άλλος "πρασινοαγροτοσυνδικαλιστούλης", από αυτούς τους κάλούς (!), βολεύτηκε με το Αντιδημαρχιλίκι. Μέχρι που φαγώθηκαν και δεν ησυχάσαμε. Πολύ καλά να πάθουμε!

Unknown είπε...

Βάλε και τον δικό μας ... της Μυθήμνης ίδια περίπτωση με αυτήν που αναφέρεις....οπότε ψάχνουμε για τους μπλε τώρα!!!