Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΜΜΜΜΜΜ.....ΜΥΡΙΖΕΙ!!!

Φασιστική επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Χαλέπα. Δύο κουκουλοφόροι χάραξαν με ξυραφάκι τη σβάστικα σε 27χρονη Χανιώτισσα.Το περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε σειρά παρόμοιων γεγονότων σημειώθηκε την ώρα που η κοπέλα έφυγε από ένα σπίτι. Πριν προλάβει να μπει στο αυτοκίνητό της την πλησίασαν δύο νεαρά άτομα που φορούσαν γάντια και κουκούλες. "Θέλουμε να σου κάνουμε ένα σημάδι", φέρεται να της είπαν.
Και πριν προλάβει να αντιδράσει της χάραξαν τη σβάστικα στο χέρι και στο μανίκι του μπουφάν που φορούσε, χρησιμοποιώντας ένα ξυράφι.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
 
Τελικά τι γίνεται στα Χανιά μας....από την μια προβοκάτσια στην συναγωγή και από την άλλη σβάστικα στο χέρι της ανυποψίαστης κοπελιάς; Ύποπτα τα πράγματα..πολύ ύποπτα!!! Μήπως πρέπει επιτέλους να γίνουν κάποιες συλλήψεις για να μάθουμε τι είναι αληθινό και τι .... στημένο;
Αλήθεια μπορούμε ... συνδυάσουμε το περιστατικό με την κατάθεση του λαθρονομοσχεδίου σήμερα ; Ναι !!! Ίσως !!! Μπα !!! Λέτε; Πάντως όπως και να' χει το πράμα, το "ψάρι" άρχισε να μυρίζει και στην ουρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: