Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΧΑΝΙΑ

 -Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 21, στα Χανιά, άγνωστος μπήκε σε παντοπωλείο και αφού χτύπησε τον ιδιοκτήτη με μία ομπρέλα στο κεφάλι, αφαίρεσε από το ταμείο 50 ευρώ και διέφυγε. Ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
- Στη  οδών Ζυμβρακάκηδων δύο άνδρες επιτέθηκαν σε πεζό, αλλοδαπό από την Γεωργία, αφαιρώντας το ποσόν των 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αναζητούνται οι δράστες.
Ο κ.Χρυσοχοϊδης ήλθε, είδε (τι άραγε, όπως λένε και οι τοπικές εφημερίδες) και απήλθε!! Κατά τα άλλα τώρα κάνουμε ληστείες και για 50 Ε .......
κάτσε όμως να πέσει και η μεγάλη πείνα!!
Γιούργια οι επιθέσεις σε ψιλικατζίδικα πολλά από τα οποία είναι οικογενειακές επιχειρήσεις που παραμένουν ανοικτές όλο το 24ωρο για την συμπλήρωση ενός ικανοποιητικού μεροκάματου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: