Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ

Πολιτικές μπαλοθιές από την Κρήτη ετοιμάζεται να ρίξει το προσεχές Σαββατοκύριακο η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Η τέως υπουργός ξεκινάει περιοδείες σε όλη τη χώρα, θέλοντας να στείλει σαφές εσωκομματικό μήνυμα ότι δεν θα παραμείνει σιωπηλή απέναντι στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά.
Ηδη με την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ το περασμένο Σάββατο επέλεξε να αναδείξει τις διαφορές της με τη νέα ηγεσία και αυτό θα προσπαθήσει να το προβάλλει έντονα με τις περιοδείες της. Μετά τη μεθαυριανή της επιστροφή από το Στρασβούργο θα ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την τριήμερη επίσκεψή της στη γενέτειρα του πατέρα της, κ. Κ. Μητσοτάκη, όπου και η υποψηφιότητά της κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά, όπως ήταν αναμενόμενο.
Η κυρία Μπακογιάννη με τις επισκέψεις που θα κάνει στους τέσσερις νομούς της Κρήτης θα επιχειρήσει να διατηρήσει τη στενή πολιτική της σχέση με τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της ΝΔ που την ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές. Το πολιτικό χάσμα που τη χωρίζει με τη νέα ηγεσία θα το αναδείξει με μεγαλύτερη ένταση το προσεχές διάστημα και επιθυμεί να είναι η «πολιτική ομπρέλα» σε όσους την στήριξαν. Υστερα από μια περίοδο περισυλλογής και πολλών συζητήσεων με πολιτικούς φίλους της, βουλευτές και στελέχη που παρέμειναν «πιστοί» σε αυτήν και δεν επιδίωξαν να ρίξουν γέφυρες με τη νέα ηγεσία, θα καταστήσει ευδιάκριτο το πολιτικό της στίγμα.
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: