Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

H πανδημία δεν είναι το μόνο γεγονός για το οποίο θα θυμόμαστε τη χρονιά που φεύγει, υπάρχουν και άλλα πολλά γεγονότα που την σημάδευσαν. Στην γειτονιά μας τώρα κι αν τρέξω μέσα απο τις σελίδες του sadentrepese... δεν βλέπω κανένα κοσμοϊστορικό γεγονός, ούτε βέβαια κάτι που θα μπορούσε να γίνει πρωτοσέλιδο πέρα απο δω... 
Πάντως τρία πράγματα ξεχώρισαν, το ένα είναι η ετοιμότητα της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, το άλλο είναι οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν όσοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό υπάρχει στο μισοεγκαταλελειμμένο απο την πολιτεία Κέντρο Υγείας Κισάμου, και τέλος το εθελοντικό έργο τόσο του Αννουσάκειου όσο και του Ε.Ε Σταυρού Κισάμου. Μεμονωμένα βέβαια δεν μπορεί κανένας να μην σταθεί στην προσπάθεια του Κώστα Βαρουχάκη, όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια να μας αφυπνίσει για ένα και μοναδικό σκοπό. Για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. 
Από τα κοινά η δημοτική αρχή σχεδιάζει και ελπίζουμε οτι τα επόμενα χρόνια θα μας δείξει αυτό που μας υποσχέθηκε αλλά και χρειαζόμαστε. Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα Λύκεια που είναι ίσως και το μοναδικό έργο που κάποτε θα γίνει.

Οι σελίδες του blog είχαν μια πολύ καλή επισκεψημότητα χάρη σε σας περίπου 2.100.000 κτυπήματα το 2021 που σημαίνει περίπου 6.000 κτυπήματα ημερησίως αν αφαιρέσουμε τις Κυριακές που δεν υπάρχουν φρέσκα νέα.

Χρόνια πολλά προπαντός με υγεία κι ας ελπίσουμε οτι η νέα χρονιά θα μας φέρει αυτό το κάτι που δεν μας έφερε η προηγούμενη και το επιδιώκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: