Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ

Κομπρεσέρ, τροχοί, ξυλοκοπτικά, πηνία, διάφορα εργαλεία χειρός και πολλά οικιακά είδη είχαν στα σακβουαγιάζ τους, συσκευασμένα κατάλληλα, τρεις υπήκοοι Αλβανίας που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί απο Λιμενικούς στο λιμάνι του Πειραιά. Υπήρχε πληροφορία οτι εργαζόντουσαν σε κοντινό χωριό απο την πόλη της Κισάμου και εξαφανίστηκαν απότομα παίρνοντας εργαλεία. 
Κατά τον έλεγχο που τους έγινε, ομολόγησαν ότι τα είχαν κλέψει τα εργαλεία απο την περιοχή της Κισάμου.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν τις επόμενες μέρες στο Α.Τ  Κίσαμου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση και να ανευρεθούν ιδιοκτήτες τους προκειμένου να τους αποδοθούν.
Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης είναι ενώ πιάστηκαν τρεις, υπάρχει ανάμεσα τους ένας ο ψηλός και ο κοντός που έχει ενδιαφέρον και εξετάζεται εάν πρόκειται για τους δράστες που διέπραξαν τις διαρρήξεις οικιών τις προηγούμενες μέρες και στην πόλη της Κισάμου, παρόλο που δεν βρέθηκαν κοσμήματα στην κατοχή τους.
Φυσικά όταν θα έλθουν με το καλό εδώ θα γίνει και αντιπαραβολή με τον παθόντα που  βρέθηκε πρόσωπο-πρόσωπο με τους διαρρήκτες.
Από την προανάκριση θα βγουν σίγουρα πολλά συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: