Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΩΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ .....ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ

Ημέρα δικαίωσης για τον Δήμο Χανίων, χαρακτήρισε την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, στην διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου το μεσημέρι της Τρίτης.
Τα Χανιά κερδίζουν το στοίχημα της Αγοράς καθώς θετική για τον Δήμο Χανίων, ήταν τελικά η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία με την έκδοση της, σηματοδοτεί και την οριστική έναρξη των εργασιών, για το εμβληματικό αυτό έργο.
Το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού, έκανε δεκτή την ένσταση που είχε υποβάλει η νομική υπηρεσία του Δήμου Χανίων κάτι που πρακτικά σημαίνει, ότι αμέσως μετά την εορταστική περίοδο και πιο συγκεκριμένα από τις 10/01/2022 κι έπειτα, το έργο θα ξεκινήσει κανονικά να εκτελείται.

Μπορεί να είναι λίγο παράξενο που ασχολούμαι με θέματα έξω απο την Κίσαμο, αλλά ο Δήμαρχος Χανίων, είναι ένα δικό μας παιδί, που σίγουρα δεν χρειάζεται την βοήθεια μου....αλλά δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος με τον πόλεμο που δέχεται απο τα ΜΜΕ των Χανίων στοχευμένα μάλιστα και απο συγκεκριμένη φυλλάδα. Ο Παναγιώτης θα ειναι για πολλά χρόνια δήμαρχος Χανίων γιατί αλλάζει και κάνει ομορφότερη ...την ομορφότερη πόλη της Ελλάδος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: