Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΗΡΘΕ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Προσοχή τέτοιες μέρες οι διαρρήκτες καιροφυλαχτούν. 
Χθες το σούρουπο στις 7 ωρα έγινε διάρρηξη σε σπίτι της πόλης σε πολυσύχναστο σημείο μάλιστα. Οι διαρρήκτες, δυο, με μάσκες, γάντια και φακούς στο κεφάλι μπήκαν σε οικία δευτέρου ορόφου αφού σκαρφάλωσαν απο το μηχανοστάσιο και πιάστηκαν απο λούκι, άνοιξαν την εξώπορτα και εισήλθαν εντός του σπιτιού. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς μέσα στο σπίτι... αφού οι ιδιοκτήτες του μόλις είχαν φύγει. Για καλή τους τύχη όμως ξέχασε ο άνδρας το κινητό και γύρισε μετά απο 2 λεπτά να το πάρει. Ανοίγοντας την πόρτα ήρθε φάτσα με τον διαρρήκτη που όμως κατόρθωσε μαζί με τον άλλο να διαφύγουν αφού πήδηξαν απο το μπαλκόνι σε παρακείμενη πέργκολα εκμεταλλευόμενοι την πρόσκαιρη σαστιμάρα του ιδιοκτήτη.
Ευτυχώς δεν είχαν προλάβει να ψάξουν σε όλα τα δωμάτια εκτός απο την κρεβατοκάμαρα όπου είχαν ανοίξει την μπιζουτιέρα αποσπώντας μερικά κοσμήματα ... στην διαδρομή για να φύγουν βέβαια τους έπεσαν μερικά απο αυτά.
Η σήμανση βρέθηκε στο σημείο για να συλλέξει αποτυπώματα, ενώ η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία. Ας ελπίσουμε οτι θα πιαστούν οι διαρρήκτες μιας και μετά απο αυτό έγινε γνωστό οτι μπήκαν και άλλο σπίτι, χωρίς να γίνει γνωστό αν έχουν πάρει κάτι από αυτό αφού ο ιδιοκτήτης απουσιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: