Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΕΣΠΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Ο "ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΧΑΝΙΩΝ

Με υπογραφή του Περιφερειάρχη Κρήτης εντάσσονται στο ΠΕΠ Κρήτης τρεις σημαντικές μελέτες για τον Δήμο Χανίων ύψους 1.800.000 ευρώ 
Ανάπλαση ανατολικής Τάφρου, αποκατάσταση Βίλας Σβαρτς και αποκατάσταση βίλας Πωλογιώργη
«Τρείς σημαντικές μελέτες που εντάσσονται για το Δήμο Χανίων, στη λογική μιας βασικής αρχής: Να προετοιμαστούμε με ώριμες μελέτες για έργα της επόμενης περιόδου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, τονίζοντας πως για τον Δήμο Χανίων μέσα από το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης μπορούν να αξιοποιηθούν πόροι ύψους 25 εκ. ευρώ «για έργα πολιτισμού και περιβάλλοντος που θα δώσουν μια άλλη εικόνα στην πόλη και θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες», ανέφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης.
«Έχουν αναφορά σε δύο εμβληματικά κτίρια των Χανίων τα οποία επιτέλους βρίσκουν το δρόμο για την αποκατάσταση και την επανάχρησή τους», δήλωσε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, και τόνισε πως παράλληλα το έργο της ανατολικής Τάφρου έρχεται να ενοποιήσει τις παρεμβάσεις που γίνονται στο Κουμ Καπί και τη γύρω περιοχή μέχρι τα Νεώρεια στηρίζοντας «ένα σύμπλεγμα έργων που δίνει μια καινούργια εικόνα και νομίζω πως είναι αυτό που θέλουν οι πολίτες των Χανίων αλλά και οι επισκέπτες, ν’ αναβαθμίσουμε μια περιοχή που το έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: