Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ;

Απρίλιος 2017
- Αποφασίστηκε απο Δημοτικό συμβούλιο Κισάμου να συσταθεί επιτροπή ονοματοδοσίας για τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας.  
Ιανουάριος 2018
- Ανακοινώνεται ότι για την ονοματοδοσία οδών της έδρας του Δήμου μας υπάρχει η συνεργασία του Δήμου Κισάμου και του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου ως υπεύθυνου για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.
Μάιος 2021
- Μετά από πολύμηνη αναγκαστική παύση των συνεδριάσεων της επιτροπής ονοματοδοσίας οδών του σχεδίου πόλεως της Κισάμου και του οικισμού Αγίου Αντωνίου λόγω κορωνοϊού και των ειδικών συνθηκών που ανέκυψαν, η επιτροπή θα ξανασυνέλθει μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2021 προκειμένου να ολοκληρώσει με τις συνεδριάσεις που απαιτούνται, το έργο που της έχει ανατεθεί και το οποίο έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του.

Και το ερώτημα: Τέλειωσε το έργο της η επιτροπή ή πάλι με τις ειδικές συνθήκες που έχουμε θα πάρει παράταση; Είναι ένα έργο που εκτός της αναγκαιότητας του, όλοι θα θέλαμε να δούμε και τις ονομασίες που δόθηκαν προ έγκριση στο Δ.Σ του Δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: