Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ...

Χθες το πρωί μου έστειλαν αυτήν την φώτο με τα σκουπίδια στο πεζοδρόμιο στην είσοδο του Αγίου Σπυρίδωνα. Προς τιμή του συνεργείο του Δήμου Κισάμου μέσα σε 10 λεπτά μετά την ανάρτηση καθάρισε την περιοχή, μιας και δεν μπορεί να μας παρακολουθεί συνέχεια με τις βλακείες που κάνουμε. 
Φυσικά δεν πρόλαβαν να φύγουν οι υπάλληλοι καθαριότητας και οι ευσυνείδητοι πολίτες αυτής της γειτονιάς ξανακτύπησαν.... τώρα βέβαια με ποιο κόσμιο τρόπο πέταξαν τα κλαδιά απο τα δένδρα που κλάδεψαν στο πεζοδρόμιο. (Ευτυχώς που ο κάδος δεν ήταν μεγαλύτερος θα τα έβαζαν μέσα)
-Κύριοι και κυρίες δεν μας φταίει ο δήμος για κάθε βλακεία σας... μάλιστα δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας μας να ανέχεται αυτή την κατάσταση, μέρες που είναι. Όλοι πρέπει να συμβάλουμε για το καλύτερο.. τηλέφωνα υπάρχουν για να ειδοποιηθούν οι αρμόδιοι μάλιστα τα έχουμε δώσει και απο αυτές τις σελίδες πολλές φορές. (2822023110)
Και αυτά τα σκουπίδια μαζεύτηκαν αμέσως απο τον Αρτέμη που σουλουπώνει αυτήν την εποχή τα χάλια μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: