Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΔΗΛΩΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Πλούσιο το αγωνιστικό καλεντάρι της Κρήτης για το 2022, και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου, Κυριακή, στην Κίσαμο και στα Πλοκαμιανά, με την ονομασία «Ρέτζακας Run & Hike», απόστασης 8χλμ.

Μια καταπληκτική διαδρομή στα καταπράσινα Εννιά Χωριά και δίπλα απο τον γνωστό καταρράκτη της περιοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής ειναι ηλεκτρονικές όπως και η δήλωση για εθελοντική βοήθεια. Για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά απο τώρα, την αίτηση θα την βρείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: