Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Έπειτα από την προειδοποίηση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία για επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ο Δήμος Κισάμου με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων διαφοροποιεί εκτάκτως τις υπαίθριες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα.
Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πλατείας θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου και της ΚΕΔΗΚ.
Το προγραμματισμένο διαδραστικό σόου με τις σαπουνόφουσκες των Mr & Mrs Bubble που είχε προγραμματιστεί για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους αναβάλλεται για απόψε και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημαρχείου την Κυριακή 19-12-2021 και ώρα 16.00.
 Εκ του Δήμου.
Στον Πλάτανο μάλλον είχαν κάποιον που τους ενημέρωσε για τον καιρό και το φωταγώγησαν χθες στην καινούργια τους πλατεία όπου είναι το μνημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: