Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ προγραμματισμένη εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Η προγραμματισμένη έναρξη των εκδηλώσεων που θα σηματοδοτούσε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Τζανακάκη, μάλλον πάει για αναβολή.
Η Φωταγώγηση πάντως ενδεχομένως να γίνει μιας και τα περιθώρια στενεύουν.... ας ελπίσουμε οτι ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι αν και τα μετεωρολογικά δελτία μιλούν για καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους μετά τις 17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: