Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Ο "ΚΑΚΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ....

.....δεν σταματά να κάνει έργα...

Σε 12 μήνες από τώρα στις Μουρνιές και στα Νεροκούρου, κοινόχρηστοι χώροι που παρέμεναν αναξιοποίητοι για χρόνια, παίρνουν ζωή και γίνονται σημεία συνάντησης και ανάπαυλας για κάθε γειτονιά. 

📍Στον Κουμπέ Μουρνιών, σε μία έκταση 1.156 τμ δημιουργείται ένα νέο πάρκο, με την φύτευση νέων αειθαλών δέντρων και την κατασκευή νέων πεζοδρομίων επί της οδού Αριστοτέλους. 
📍Στον Κουμπέ Νεροκούρου, μια νέα πλατεία και μια νέα παιδική χαρά, αλλά και η δημιουργία πεζοδρόμων με σύγχρονες υποδομές, θα ανθίσει την γειτονιά, δίνοντας νέα πνοή.

Γιατί όταν λέμε ότι θέλουμε "ζωή" σε κάθε Δημοτική Ενότητα των Χανίων, το εννοούμε.

-Ξέρω οτι κάποιοι θα βγάλουν σπυράκια, με την ανάρτηση, αλλά το ίδιο που τους κάνει ..και δεν τους μένει τίποτα άλλο από το να κάτσουν και να τα σπάνε... 
Η αλήθεια φαίνεται....αν ένας δήμαρχος στην πρώτη του τετραετία έχει όνειρα και θέληση να αλλάξει κάτι που τόσα χρόνια ήταν στην στασιμότητα και στην αδιαφορία, τότε σίγουρα η περιοχή που διοικεί αλλά προπαντός οι άνθρωποι που μένουν εκεί είναι κερδισμένοι. Πρωτάρης μπορεί να μην είναι στην αυτοδιοίκηση αλλά είναι πρωτάρης σε ένα δήμο που αντί να κάτσουν και να τον βοηθήσουν του σκάβουν λακουβάκια για να πέσει... Ακόμα και "φίλοι" του πριν απο 2 χρόνια, δίνουν ρεσιτάλ θαψίματος...
Εγώ απλά λέω κρίμα που τον χάσαμε απο εδώ... 
Προχώρα Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: