Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΟΥΚΑ"

Το Βελγικό Ποιμενικό, το οποίο ανήκει στο Εθελοντικό Δυναμικό του Π. Τ Κισάμου, και αυτήν την περίοδο εκπαιδεύεται, ώστε να ενταχθεί στην ομάδα Κ9 του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απέκτησε πρόσφατα ένα κλουβί μεταφοράς, ευγενική χορηγία του Κτηνιατρικού Κέντρου Κισάμου και της ιδιοκτήτριας του, Στρατιωτικού Κτηνιάτρου, κ. Αναστασίας Δημανοπούλου.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή, η κ. Δημανοπούλου έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την κτηνιατρική κάλυψη, του Εθελοντή μας, ενώ όλες τις φορές, φεύγουμε από το κτηνιατρείο, με "δωράκια" προς τον Δούκα μας! 
Με δεδομένο ότι τις περισσότερες φορές, σε περιπτώσεις αναζητήσεων, θα χρειάζεται η μετακίνηση του "Δούκα" για να επιχειρήσει στο πεδίο, το κλουβί αυτό, εξασφαλίζει την άνετη μεταφορά αλλά και την ανάπαυση του.
Κυρία Δημανοπούλου, καλή μας φίλη Αναστασία, σε ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: