Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιάννης Θεοδωρογλάκης, υποστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και την τοπική ΕΛ.ΑΣ.
Ο Γιάννης Θεοδωρογλάκης μετά την αποστρατεία του, έγινε επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έδινε τη δική του μάχη αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Γιάννη Θεοδωρογλάκη, υποστράτηγου εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, επίτιμου Πρόξενου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας και τέκνου της Κισσάμου.
Ο εκλιπών εργάστηκε με ήθος και ευσυνειδησία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο ανάμεσα στους συναδέλφους του αλλά και όλους όσοι τον έζησαν από κοντά.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Γεώργιος Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: