Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΥΤΟΥΦΙΑΝΩΝ

Τα πρώτα κάλαντα για τα φετινά Χριστούγεννα άκουσαν ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης και μέλη της δημοτικής αρχής από τα παιδιά του ειδικού σχολείου Κουτουφιανών τα οποία τους επισκέφτηκαν σήμερα, 22 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημαρχείου. 
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους τραγούδησαν τα κάλαντα και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χάρισαν στον Δήμαρχο μια κάρτα με ευχές και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα γλυκά.
Ο κ. Μυλωνάκης, ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν υγεία, να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και να έχουν μια καλή νέα χρονιά ενώ χάρισε σε κάθε μαθητή από ένα συμβολικό δώρο.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: