Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΟΡΑΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

 -Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που η δημοτική αρχή και η αντιπολίτευση, σε κλίμα συνεργασίας και καλής πρόθεσης προχωράμε βήμα βήμα την υλοποίηση του έργου ''Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Κισσάμου''.
Σήμερα η πενταμελής επιτροπή προχώρησε στην έγκριση νέου χρονοδιαγράμματος, στην τροποποίηση του τεχνικού δελτίου και είμαστε προ της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΠΑΝ, του φορέα που επιλέξαμε να συντάξει τις μελέτες και να δημοπρατήσει το έργο.
Νέος Εμπορικός σύλλογος Κισάμου

Άσχετο αλλά ευχή όλων είναι να υπάρχει κατά αρχάς μια συνέχεια στον Δήμο, και κατά δεύτερο να δούμε να προχωράει μια μελέτη που το χρήμα υπάρχει, βέβαια ο τίτλος λίγο με ξενίζει ..και ελπίζω να να μην μείνει όραμα όπως συμβαίνει με όλα τα θέματα της Κισάμου. Πάντως όπως φαίνεται χρειάζεται λίγο σπρώξιμο η "μηχανή" για να πάρει μπρός...


Δεν υπάρχουν σχόλια: