Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΑΛΩΝΑ

Πριν απο κανένα μήνα πέρασε και απο την Κίσαμο συνεργείο της περιφέρειας και αντικατέστησε τις παλιές και χιλιοτρακαρισμένες μπαριέρες κατά μήκος του κάμπου... κλείνοντας και τους δυο επικίνδυνους παράδρομους στο Κόκκινο Μετόχι και στον Δραπανιά. 
Φυσικά δεν ήξεραν οτι κρέμεται και η μισή μπάρα στην γέφυρα στον Κορφαλώνα εδώ και δυο χρόνια, γιατί απλά κανείς δεν τους ειδοποίησε, ή τα μάτια μας ήταν απασχολημένα αλλού. Είμαι σίγουρος οτι θα την έφτιαχναν στο πι και φι αρκεί να τους το λέγαμε... 
Θα τους το πούμε βέβαια άμα πέσει τελείως.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: