Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ;

Παρόλο τις "ενοχλήσεις" μου για τον καθαρισμό του συγκεκριμένου σημείου (Κολένι Φαλελιανών), ακόμη και σήμερα οι αρμόδιοι κωφεύουν!
Να υπενθυμίσω ότι τόσο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, όσο και η ΓΓΠΠ έχουν εκδώσει δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων ΚΑΙ για την ΒOΡΕΙΑ Κρήτη.
Και επειδή δεν έχω σκοπό να πάρω βάρκα για οδόστρωμα, σας παρακαλώ όπως γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.
Υ.Σ
Ας μην προτρέχουν κάποιοι να προεξοφλήσουν το αποτέλεσμα της επόμενης κάλπης, θα υπάρξουν ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !
Γιάννης Βιολάκης
Αφορμή πήρα απο το παραπάνω σχόλιο-παρατήρηση του Γιάννη Βιολάκη να πω οτι στο Ηράκλειο... φυσικά και στο Ηράκλειο... τοποθετούν μεταλλικούς ράβδους σε σημεία που στερνιάζει το νερό ή περνούν ορμητικοί χείμαρροι για αποφυγή πνιγμών και λοιπών καταστροφών (φωτο). Μια τέτοια πρέπει να τοποθετήσετε εκεί ώστε να ξέρετε το βάθος.. αλλά όπως την βλέπω την λακουβίτσα στο Κολένι, για να το διασκεδάσουμε και λίγο την κατάσταση, μόνο για χρυσόψαρα κάνει... φυσικά προέχει να αφαιρεθεί ο τεράστιος βράχος που υπάρχει απο κάτω απο την γέφυρα που κλείνει το πέρασμα του νερού και ενδεχομένως με μια καλή βροχόπτωση να έχουμε καταστροφή της γέφυρας. Μάλιστα επί αυτού έχει ενημερωθεί πάμπολλες φορές ο δήμος Κισάμου. 
Αλλά γιατί στεναχωριέσαι βρε Γιάννη έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε νέα μελέτη και νέα γέφυρα σε χρόνο dt.

Δεν υπάρχουν σχόλια: