Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΤΕΡΩΤΗ....

Λοιπόν βράζει η Κρήτη, βράζει ο νομός, βράζει και το Καστελάκι μας ...γονείς τρέχουν δεξιά αριστερα να προφυλάξουν τα γερόντια που έχουν στα σπίτια τους απο τους μικρούς μαθητές που όπως ανακοινώνουν ακόμα και οι εκπαιδευτικοί έχουν γεμίσει τα σχολεία με κοροτέτοιο ....
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα λύματα της πόλης ..αλλά μάλλον δεν τα ανακοινώνουν για να μην πάθουμε εγκεφαλικό, όμως όπως βλέπω στην διαύγεια ο covid-19 ειναι κάτι πολύ αντιμετωπίσιμο για τον δήμο μας αφού τα χρήματα κατά του Κορονοιού πάνε για τις χαλασμένες φτερωτές του βιολογικού. 
19.691 Ε που θα πήγαιναν για απολυμάνσεις, για υγειονομικό υλικό, προμήθειες για την προστασία του covid -19, αλλά και για τις αναλύσεις των αστικών λυμάτων πήγαν στην φτερωτή λες και δεν έχουμε λεφτά .....(βρήκαμε εντέλει και γιατί δεν κάνουν αναλύσεις στα λύματα)
Πέρασε κατά πλειοψηφία, που σημαίνει οτι κάποιοι αντιστάθηκαν... αλλά και πως αντιστάθηκαν.... πέρασε γιατί η φτερωτή ειναι ακριβή.
Και όλα αυτά κυκλοφορούν στην διαυγεια... αλλά ποιος την διαβάζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: