Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ;

Τελικά πόσο έχει το σετ τα ομπρεκαθίσματα στον Μπάλο 10 Ε 15Ε ή 20Ε; Μια απορία που όπως έμαθα και διάβασα στην διαύγεια ούτε οι υπεύθυνοι ξέρουν με σιγουριά. Καλό είναι βέβαια να έχουν μια στάνταρ τιμή και φυσικά να καταλάβουν ότι η Νατούρα δεν είναι επιχείρηση κέρδους αλλά επιχείρηση εξυπηρέτησης και ανταπόδοσης. Μάλιστα οι διάλογοι που γράφτηκαν στην διαύγεια για το θέμα αυτό μπορεί να ξεκαθαρίζουν το ποσό που εισπράττεται (10ε+5ε στην επιπλέον ξαπλώστρα) αλλά είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα ..και καλό είναι να προσέχουν οι υπόλογοι όταν μιλούν επίσημα. Τα χαρτιά αυτά είναι αποδείξεις για το ότι κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στον Μπάλο.. πλην αυτών που.. εισπράττουν.
Μάλιστα δεν έχει και νόημα να γίνει αύξηση τώρα που τα "χελιδόνια" πέταξαν αλλά κι αν γίνει πρέπει να δικαιολογηθεί που θα πάει το παραπάνω ποσόν.... με απόφαση συμβουλίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: