Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μια το μεσημέρι και ακόμα δεν μπορεί να βρει την ησυχία της η μικρή πλατεία μας, όπως δεν μπορεί να την βρει και το βράδυ αφού πλέον όλοι μπορούν να μπαίνουν σε αυτήν ανάποδα από τον μονόδρομο. Αστοχία θα μου πείτε για άλλη μια φορά... αλλά ως πότε θα επενδύουν κάποιοι και να μην μπορούν να δουλέψουν... 
 Και μην τους κάνεις παρατήρηση... ότι τα καυσαέρια έρχονται στην μούρη σου... θα βρεις τον μπελά σου. Ήταν από αυτά που θα μας έλυναν.... όμως και εδώ σήκωσαν τα χέρια ψηλά πολύ εύκολα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: