Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της Τοπικής της Ν.Δ στην Κίσαμο Γιώργος Καρτσωνάκη ζητά να μεριμνήσει ο πρωθυπουργό για αποκατάσταση της τάξης στο Νομό μετά και τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Αυγενάκη.
 - Ως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο  ΝΔ Κισσάμου, ως μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Χανίων αλλά και ως πολίτης του νομού Χανίων και της Κρήτης γενικότερα, δηλώνω ότι δηλώσεις τύπου περί κομπλεξισμού από συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο (υπουργό), δεν με βρίσκουν σύμφωνο. 
Νομίζω ότι δεν ταιριάζουν σε πολιτικό πρόσωπο αυτού του είδους οι δηλώσεις.
Ευελπιστούμε ότι ο πρωθυπουργός ως Χανιώτης θα αποκαταστήσει την τάξη. 
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα για έργα και υποδομές στον τόπο μας για εμάς και για το μέλλον των παιδιών μας.

Από την άλλη παραιτήθηκε μετά και τις δηλώσεις του υπουργού, ο Πατεράκης Βαγγέλης απο μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής της Ν.Δ.
- Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σκέφτομαι καιρό, με αφορμή δε τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την Νέα Δημοκρατία και τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού, δηλώνω κόμπλεξ και αποχωρώ από την νομαρχιακή του νόμου Χανίων. Χθες το βράδυ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γραμματέα της οργάνωσης υπέβαλα την παραίτησή μου
Βαγγέλης Πατεράκης

Οι υπόλοιποι απλά σαν "κομπλεξικοί" περιμένουμε να δούμε αν έλθουν πρώτα τα 2.000.000Ε του Αυγενάκη για το κλειστό που μας έταξε ... αν έλθουν θα το καταπιούμε το φαρμάκι, ίντα να κάνουμε.... αν δεν έλθουν θα γίνουμε και εμείς επαναστάτες...εκ των υστέρων. χαχαχαχαχα



Δεν υπάρχουν σχόλια: