Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Η ΜΙΚΡΟΚΛΟΠΗ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

-Το δελτίο τύπου έλεγε ότι το μεσημέρι της παραμονής της Παναγίας 14 Αυγούστου, σε περιοχή του Δήμου Κισάμου, αλλοδαπός αφαίρεσε από ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.. μάλιστα ο τρόπος που το αφαίρεσε ήταν και ο λόγος που κινήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές και αφού αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό. Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.
Προανάκριση διενεργούσε το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Τελικά χθες μετά την ανάκριση από άνδρες του Α.Τ Κισάμου, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες στον αλλοδαπό που δεν ήταν μόνο η κλοπή των 70 Ε, αλλά και απειλή, απείθεια, πλαστογραφία, ψευδής βεβαίωση/ νόθευση. Οδηγούμενος δε στον ανακριτή Χανίων βρέθηκε ότι εκκρεμούσαν και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις από Εισαγγελία Χανίων και Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.. έτσι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: