Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΡΓΑ...

Ευχάριστα είναι τα νέα και για το Open Μall (ανοικτό κέντρο Εμπορίου) και λίαν συντόμως όπως ακούστηκε, θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση για το έργο αυτό ...που έχει περάσει από χιλιάδες κύματα και έπρεπε να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΝΕΣΚ για να καταλάβουν ότι και αυτό άσχετο με τον ορίζοντα αποπεράτωσης του, είναι ένα "έργο" για την πόλη. 
Πάντως η επίσκεψη Βολουδάκη στον ΝΕΣΚ έχει λίγο ταρακουνήσει τα πράγματα στην περιοχή μας και δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να μάθουν τι συζητήθηκε στην συνάντηση της περασμένης βδομάδας. Βέβαια σωστό μετά από τέτοιες επισκέψεις θα ήταν να έβγαινε ένα δελτίο τύπου από τον ΝΕΣΚ...αλλά μάλλον ξεχάστηκε. 
Αν και ο κ. Βολουδάκης δεν έταξε και τίποτα, απλά ενημερώθηκε ο άνθρωπος... (άλλοι τάζουν) εντούτοις από την επομένη των συναντήσεων του, το Καστέλι έγινε εργοτάξιο (υποσχέσεων).
Και το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου λοιπόν στο τραπέζι των έργων .... όπως τα Λύκεια, το κλειστό γυμναστήριο, τα υδροπλάνα, το νερό, το σχέδιο πόλης. Ας ελπίσουμε ότι θα ακούσουμε και μια εξαγγελία για την μαρίνα, για την παράκαμψη της πόλης για να καλύψουμε σχεδόν το φάσμα των έργων που μας λείπουν....
Εξάλλου κάπου διάβασα ότι πάμε και για εκλογές ως και το τέλος του χρόνου.... και είναι η ευκαιρία μας. Για να δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: