Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ....

"Τον Μάρτιο, ο σεισμός κατέστρεψε το δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου. Είχα υποσχεθεί στον Διευθυντή πως θα χτιστεί νέο σχολείο το συντομότερο δυνατόν.
Σήμερα, το καινούργιο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά."
Γιατί βρε Κυριάκο δεν μας υποσχέθηκες εσύ για τα Λύκεια μας.. γιατί ; 

Για την ιστορία...
Τον Μάρτιο του 2021 έγινε ο σεισμός στο Δαμάσι και ήταν της τάξης 6.3 R... και μέσα σε 5 μήνες έτοιμο το σχολείο.
Τον Νοέμβριο του 2019 έγινε ο σεισμός στην Κίσαμο και ήταν της τάξης 6.1 R και ελπίζουμε το 2030 να δούμε το πρώτο Λύκειο.....

Στα δικά μας τώρα έμαθα ότι εναλλάξ οι καθηγητές του ΕΠΑΛ πάνε στο χώρο του σχολείου και "ποτίζουν" τις σιδερόβεργες μπας και μεγαλώσουν και γίνουν δοκάρια για τα εργαστήρια!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: