Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Συνεχίζουν κάποιοι να μην καταλαβαίνουν ότι η περίοδος για να κάψουν τα ξερόκλαδα τους δεν είναι καλή, με αποτέλεσμα τα πρόστιμα και μόνο με την σκέψη ότι θα βάλεις φωτιά να δίνονται απλόχερα από την Πυροσβεστική υπηρεσία.
- Βεβαίωση Διοικητικού Προστίμου ύψους 400 ευρώ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου σε πολίτη που άναψε φωτιά στην ύπαιθρο στην περιοχή Μουστάκο του Δ. Καντάνου Σελίνου, εντός Αντιπυρικής περιόδου, σε ημέρα με δείκτη επικινδυνότητας (Δ.Ε.) κατηγορίας 3 και από την οποία υπήρξε κίνδυνος έναρξης πυρκαγιάς.
Η ανωτέρω πράξη αποτελεί παράβαση σύμφωνα με το άρθρο 167 του Ν. 4662/2020, της Κ.Υ.Α. υπ’ αριθ. 23083 Φ.700.19/2020 και του άρθρου 12 της υπ' αριθ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης και βεβαιώνεται ανεξάρτητα από την τυχόν προβλεπόμενη επιβολή από άλλο κανονιστικό πλαίσιο διοικητικών μέτρων ή κυρώσεων ή/και την άσκηση ποινικής δίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: