Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μια μικρή βόλτα στα νότια του Ηρακλείου...και με το που πατάς το πόδι σου σε πιάνει αυτό το ψυχοπλάκωμα ...  
Ο δρόμος Μοίρες- Ηράκλειο... με δυο λωρίδες και διαχωριστικό, 3 τούνελ, τα 62 χιλιόμετρα σε 45 λεπτά... νορμάλ δίχως μποτιλιαρίσματα και λακκούβες. Την δουλειά τους κάνουν εκεί καλά οι Αυγενάκηδες ..... εμείς δεν κάνουμε κάτι καλά εδώ και είμαστε συνέχεια στην κομπλεξοπαραπονιά. 

Φυσικά ο δρόμος Μοίρες - Ηράκλειο έχει την μισή κίνηση από ότι Κίσαμος - Κολυμβάρι ..... αλλά εκεί είναι Ηράκλειο είπαμε και προσέχουνε τους κατοίκους τους, όλοι οι αξιωματούχοι ... τους προσέχουν πολύ, και καλά κάνουν.
Εμείς τι ζητάμε ένα τούνελ και μια 500αριά μέτρα δρόμο... αλλά μας είπαν ότι .... θα δούνε.
Καλό είναι βέβαια να πηγαίνουν πότε πότε βόλτες και οι δικοί μας εκλεγμένοι σε αυτά τα μέρη για να έχουν επιχειρήματα όταν ζητούν κάτι αλλά και για να παίρνουν ιδέες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: