Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συγχαρητήρια επιστολή έφτασε στο blog απο τον πρωην Δήμαρχο Κισάμου κ. Θοδωρή Σταθάκη προς τους νέους και τις νέες που πέτυχαν τους στόχους στις πανελλήνιες εξετάσεις.

- Έφτασε το χρονικό διάστημα που θα διαβούν τις πόρτες τις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι επιτυχόντες μαθητές του δήμου μας (Κισάμου) και όλης της πατρίδας μας. 
Πολλές ευχές για καλή πρόοδο στους νέους στόχους τους, με υγεία και προκοπή. 
Τις ίδιες ευχές οφείλω και σε όλους τους νέους και νέες μας που περνούν το στάδιο της ενηλικίωσης και θα προσπαθήσουν από άλλο μετερίζι για την δική τους σταδιοδρομία. 
Συγχαρητήρια σε όλους.
Θοδωρής Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: