Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

Τουρίστρια που έπεσε και κτύπησε στο πόδι είναι η νέα επιχείρηση πυροσβεστικής, εθελοντών, γιατρών και του ασθενοφόρου που για άλλη μια φορά θα πάει στον Μπάλο για (να δούμε αν θα μπει στο ασθενοφόρο αυτή την φορά) να παραλάβει την κτυπημένη τουρίστρια.
Με δείκτη επικινδυνότητας πυρκαγιάς 4 σήμερα, με τους άνδρες του πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου να είναι διασκορπισμένοι στις περιοχές παρακολούθησης τους, θα πρέπει να αφήσουν τα πόστα τους να πάνε στον Μπάλο για να μεταφέρουν για 200 μέτρα μια τουρίστρια που κατά τις πρώτες πληροφορίες έχει ένα απλό διάστρεμμα. Ευτυχώς που συνδράμουν και μέλη του Ε.Ε Σταυρού Κισάμου, αλλά η κατάσταση αυτή στον Μπάλο θα πρέπει να μας απασχολήσει την νέα περίοδο με ..το ακριβότερο εισιτήριο ώστε να υπάρχει και μόνιμη ομάδα διάσωσης εκεί. (καλή δικαιολογία)
Ας ελπίσουμε ότι το ασθενοφόρο δεν θα χρειαστεί σε κάτι σοβαρότερο.. πράγμα που δυστυχώς λόγω γκαντεμιάς μας πάντα συμβαίνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: