Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τips αλλιώς μπερμπουάρ και στα ελληνικά φιλοδώρημα στους ταλαίπωρους παρκαδόρους του Λαφονησιού που κουράζονται για να στείλουν τα χιλιάδες αυτοκίνητα κάτω από τους κέδρους.... Μάλιστα απορώ πως δεν περνά ο κ. Φωτάκης, ο κ. Λυμπεράκης από εκεί να δουν την νέα ποικιλία κέδρων που από την σκόνη έχουν γίνει άσπροι από πράσινοι.
 - Είμαι σίγουρος ότι αν ο Δήμος Κισάμου έγραφε σε 5-6 γλώσσες και έβαζε καθωσπρέπει κουτιά.... "Ένα μικρό φιλοδώρημα για τους ταλαίπωρους κέδρους που αργοπεθαίνουν για να κάνεις εσύ το μπάνιο σου και το αυτοκίνητο σου να βρίσκεται στην σκιά" θα μάζευαν ένα πολύ καλό ποσό καθημερινά ώστε να τους περιποιηθούν... τουλάχιστον.
Ψυχοπλάκωμα σε πιάνει βλέποντας τα χιλιάδες αυτοκίνητα να καταστρέφουν καθημερινά την περιοχή.... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: