Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου παραλήφθηκαν από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης   τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, φαρμακευτικά είδη και κλινοσκεπάσματα που στάλθηκαν από τον Δήμο Κισάμου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και τη Νεολαία Κισάμου προς τους πυρόπληκτους της εκεί περιοχής. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο για τη συγκινητική ανταπόκριση των δημοτών μας όσο και τις Μεταφορικές ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ Κ. ΙΜΕ ΕΠΕ και ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ LET’S TOUR για τη δωρεάν μεταφορά των προμηθειών. 
Δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας, μένουμε δίπλα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: