Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΤΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ "ΠΟΛΥ ΠΟΤΙΣΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΛΩΝΕΣ...

Όσοι περάσετε από την περιοχή του Μαύρου Μώλους που βρίσκονται τα προσωρινά καταλύματα που φιλοξενούν το ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ, παρακαλείστε να ποτίσετε τα σιδεράκια που έχουν τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου. 
Στόχος όλων μας είναι τα εν λόγω σιδεράκια, με την ανάλογη περιποίηση ( νερό, λίπασμα, κουτσοκόρφισμα ) σε λίγα χρόνια να μεγαλώσουν και να γίνουν οι κολώνες που θα στερεωθεί η μεταλλική κατασκευή που θα φιλοξενήσει προσωρινά τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ. 
Η φροντίδα και περιποίηση από όλους μας είναι απαραίτητη. 
Στη μια φωτογραφία βλέπετε πως έγινε το σιδεράκι από τον καύσωνα των ημερών και στην άλλη πως θα γίνει μετά από χρόνια με τη φροντίδα όλων μας.
Ψωματάκης Μανόλης μέλος της ομάδας στήριξης & αναβάθμισης της τεχνικής εκπαίδευσης της Κισάμου.

Αυτά έγραψε στην σελίδα του ο εκπαιδευτικός Μανώλης Ψωματάκης, και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο μιας και όπως πάμε ούτε και φέτος θα δούμε εργαστήρια στο χώρο των προσωρινών εγκαταστάσεων του Μαύρου Μώλους.... παρά του ότι το θέμα ήρθε στην βουλή, παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις από τους υπουργούς, παρά την όποια διαβεβαίωση της δημοτικής αρχής.... μάλλον ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Μαθήματα για άλλη μια φορά στο δρόμο, στην βροχή, στον ήλιο, όπως και πέρυσι.
Εκτός βέβαια αν φέρουν τους σούπερ ήρωες (της Disney ή της Marvel) ώστε να είναι έτοιμα τα εργαστήρια την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου όπου τα σχολεία θα ανοίξουν σε όλη τη χώρα.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: