Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Δημοτική Αρχή Κισάμου συγχαίρει τις υποψήφιες και τους υποψήφιους, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας και με πρωτόγνωρες συνθήκες για άλλη μία χρονιά, μέσα από μεθοδική δουλειά, μελέτη και προσπάθεια, κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους και να περάσουν στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής τους , στην αφετηρία της επαγγελματικής και προσωπικής τους εξέλιξης.
Η μεγάλη επιτυχία σας, αποτελεί επιβράβευση μιας εξαντλητικής προσπάθειας, αλλά και απαρχή μίας συναρπαστικής νέας πορείας που οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης και σε καινούργιες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές επιτυχίες.
Συγχαρητήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για την σημαντική βοήθεια που παρείχαν στα παιδιά στην προσπάθεια που κατέβαλαν.
Θα θέλαμε επίσης, να συγχαρούμε για την προσπάθειά τους και όσους υποψήφιους δεν πέτυχαν για τη φετινή χρονιά καθώς κάθε εμπόδιο δεν είναι το τέλος μιας πορείας αλλά μας δίνει δύναμη και πείσμα να διεκδικήσουμε εκ νέου, με αυτοπεποίθηση, πίστη και αισιοδοξία το στόχο μας και τελικά να τον κατακτήσουμε. 
Ο Δήμος και η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης, ως συμβολική επιβράβευση, θα απονείμουν αναμνηστικά διπλώματα στους μαθητές που αποφοίτησαν με την μεγαλύτερη βαθμολογία και στους μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συγκεντρώνοντας τα περισσότερα μόρια.
Ο Δήμαρχος Κισάμου           Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  
 Γιώργος Μυλωνάκης            Γιώργος Χαχλάκης     
Ο Πρόεδρος της Β/θμιας   
Σχολικής Επιτροπής
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: