Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ.

Το  δεύτερο κονδύλι απο το έργο  «Αναβάθμιση Δ. Σταδίου Κισάμου – Ανακατασκευή χώρου στίβου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, (έχει υλοποιηθεί το πρώτο με τα 360.000 Ε) ξεκίνησε χθες απο την κατασκευαστική εταιρεία «LYDAKIS CONSTRUCTION» με στόχο την αποκατάσταση και των χώρων εσωτερικά του στίβου, που αφορά το δυτικό και ανατολικό κυκλικό τομέα και τη διαδρομή μήκους 60 μ του αγωνίσματος "άλμα εις μήκος " νότια του γηπέδου ποδοσφαίρου, συνολικής επιφάνειας 2.900,00 Μ2. Εδώ θα γίνει επίστρωση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) και γραμμογράφηση σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.
Στην εσωτερική μεριά, του δυτικού και ανατολικού κυκλικού τομέα, θα κατασκευαστεί κανάλι απορροής όμβριων το οποίο θα συνδεθεί με το υπάρχον κανάλι. Στη βορειοδυτική πλευρά του σταδίου θα τοποθετηθούν διαφανή ανακλαστικά πετάσματα για τη προστασία του χώρου του στίβου από τη θάλασσα, έργο συμπληρωματικό ιδέα του νυν Αντιδήμαρχου Γιάννη Κελαιδή, ο οποίος κατέλαβε μεγάλη προσπάθεια να προστατευτεί το στάδιο απο το βοριά. 
Προχωρά έστω και με αργά βήματα η αποκατάσταση του Δημοτικού σταδίου, και ελπίζουμε οτι το επόμενο έργο θα είναι οι κερκίδες που και αυτές βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. Να θυμίσω οτι είμαστε  μοναδικός δήμος σε όλη την Ελλάδα με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε όλη την έκταση του, δίχως προσπάθεια εύρεσης χώρου για κάποιο άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: