Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ;

Τι έγινε με την ονοματοδοσία των οδών της πόλης; Μήπως την ξεχάσαμε ή απλά σαν έργο δεν έχει συνέχεια μιας και άλλαξε η δημοτική αρχή;
Τον Απρίλιο του 2017 πήρε απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο για να συσταθεί επιτροπή ονοματοδοσίας για τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας. 
Η επιτροπή που είχε συσταθεί κατ΄υπόδειξη της τότε Δημοτικής αρχής και είχε δημόσιο χαρακτήρα χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες την αποτελούσαν σπουδαία πρόσωπα της πόλης κι η αλήθεια ήταν (είναι) οτι είχαν φτάσει να δώσουν ονομασία σε όλους σχεδόν τους δρόμους του νέου σχεδίου της πόλης.
Το οτι πέρασε σχεδόν ένας χρόνος απο την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής, αλλά και επειδή δεν φαίνεται να έρχεται τίποτα τέτοιο στο Δημοτικό συμβούλιο τα ερωτήματα παραμένουν... Το άφησαν για την επόμενη τετραετία;...το συζητάνε ..χαμηλόφωνα; δεν έχουν τα χρήματα να προχωρήσουν; ή απλά το ξέχασαν;
Είμαι σίγουρος οτι θα μάθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: