Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, εκφράζουμε προς το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Κισάμου, ολόθερμες ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά. 
Το όμορφο ταξίδι σας στη γνώση συνεχίζεται και όλοι εμείς είμαστε δίπλα σας, γονείς/κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και δημοτική αρχή, ελπίζοντας ότι οι υγειονομικές συνθήκες δεν θα σας στερήσουν άλλο τον δημιουργικό χρόνο της σχολικής αίθουσας, τη χαρά του διαλείμματος και την επαφή με τους συμμαθητές σας.
Να είστε συνεπείς, να έχετε πίστη στον εαυτό σας και εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς σας και είμαστε σίγουροι πως θα πετύχετε όλους σας τους στόχους.
Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!
Ο Δήμαρχος                      Ο Αντιδήμαρχος
Γεώργιος Μυλωνάκης       Γεώργιος Χαχλάκης   

Δεν υπάρχουν σχόλια: